bandar situs poker online ArenaQQ poker 99 domino online
Situs Judi Bola SBOBET Domino 99
Pasang Iklan Disini Pasang Iklan Disini

Hati-Hati Yang Bercinta (2016)

756 views

If the loading is slow, you may consider to pause for awhile before continue watching.
All the films we provide is in a small size to avoid buffering while watching.

Jika loading film terasa lambat (memakai koneksi internet yang lambat), maka Anda dapat mem-pause dulu film tersebut sebelum menontonnya agar loading lancar dan nyaman.

Pasang Iklan
Pasang Iklan
Description 11 months
Hati-Hati Yang Bercinta (2016)

Genre: MALAYSIA

Release: 2016

IMDB: -

Director: -

Cast: Mengisahkan Hajar (Fathia Latiff), pelajar jurusan perniagaan di Universiti Istanbul. Di sana dia dipertemukan dengan Amzar (Afiq Muiz), seorang pelajar jurusan ekonomi juga di universiti yang sama.
Disebabkan pertemuan pertama yang tidak mengembirakan mereka sering bertelagah apabila bertembung. Amzar datang dari keluarga yang berada dan sentiasa dapat apa yang di ingini daripada ayahnya.
Lain pula ceritanya bagi Hajar dia dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dan dalam masa yang sama dia mempunyai masalah kewangan. Tanpa berfikir panjang Hajar terus menerima bayaran yang di beri Amzar sebagai upah membersihan biliknya setiap hari.
Di Malaysia, Hajar mempunyai seorang adik perempuan Haida, yang sedang menganggur tetapi sekali sekala menolong ibu mereka Puan Maria di restoran milik keluarga. Akibat dari satu tragedi yang tidak diingini, Hajar dan Amzar terpaksa berkahwin tanpa mendapat restu kedua buah keluarga.
Tetapi tanpa mereka sedari Amzar dan Haida sebenarnya sudah mempunyai hubungan rapat sejak dari Malaysia. Apabila Haida mengetahui Hajar berkahwin dengan Amzar dia mula merancang untuk memisahkan mereka dengan bantuan Baharin iaitu lelaki yang sejak dari dulu meminatinya. Haida sanggup mereka cerita mengatakan kakaknya telah terlanjur bersama Amzar ketika berada di Istanbul sebelum mereka berkahwin. Berjayakan Haida menhancurkan rumah tangga kakaknya semata-mata untuk memuaskan kehendaknya? atau Hajar bahagia bersama Amzar sehingga ke hujung nyawa.

Tags:

Apakah Anda Punya Komentar ?
Loading Disqus Comments ...